Hoe werkt het?

1Maak je profiel aan

Lunch-school-children

en voeg je kinderen toe. Geef aan in welke school & klas ze zitten zodat de lunch op de juiste plek terechtkomt. Elke lunchbox wordt voorzien van een label met die details. Geen vergissing mogelijk dus! Staat je school nog niet in de lijst? Dien dan snel een aanvraag in!

2Kies de juiste formule

Wat je kind ook wil: wij hebben het in huis. Elke formule bestaat uit ovenvers brood, een verscheidenheid aan beleg en natuurlijk een heerlijk stukje fruit of groente.

Grote eter, of liever toch een kleinere portie? Geen nood. Small, Medium of Large werden ontwikkeld op maat van de eetlust van jouw kind.

3Genieten maar!

Lunch-school-children

Elke week ontvang je per e-mail het suggestiemenu. Is dit naar smaak? Dan hoef je niets te doen! Als je toch wat wilt wijzigen, kan dat probleemloos. En pssst,... er wordt automatisch rekening gehouden met allergieën! We beloven jou en je kinderen brooddozen zonder zorgen. Neem ons abonnement zonder risico, het is wekelijks opzegbaar!

Wij zijn er ook voor jou.

Zit je nog met twijfels of vragen? Dat begrijpen we. Daarom doen we er alles voor om je te informeren zodat jij de juiste keuze kan maken. Mail ons gerust voor meer informatie en check zeker onze faq-pagina.