Abonnementsformules

Royal

Wil je je kind écht verwennen? Ga dan zeker voor onze Royal-formule. Met een ruim aanbod van pasta- en quinoasalades, of lekkere springrolls is elke lunch een heuse verrassing. Met Royal gaan we een stapje verder en brengen we geen traditionele broodmaaltijd meer. Dit is een zeer divers menu voorzien van de gezondste ingrediënten. Sowieso een voltreffer! 

4,50 € /brooddoos

Comfort

De comfort-formule is samengesteld uit iets specialere broodsoorten. Denk naast het klassieke bruin brood ook aan maïsbrood, pompoenpitbrood en speltbrood! Of waarom zou je je kind niet laten kennismaken met iets anders, zoals wraps of ovenkoeken? Als dessert hebben we ook keuze uit een iets uitgebreider assortiment zoals noten en bosbessen. 

4,00 € /brooddoos

Regular

Deze formule bevat een aanbod aan boterhammen met een variatie aan standaardbeleg én telkens een gezonde portie aan groenten of fruit.

3,00 € /brooddoos

Small, medium of large ? Welke lunch kies jij?

Een kind van drie heeft niet dezelfde voedingsbehoeften als een kind van twaalf. Daar weten wij alles van. Wij baseren ons dan ook op onderstaande voedingstabel om de juiste lunch samen te stellen voor jouw kind. Onder advies van onze superdiëtiste Katrien Lambrechts, gespecialiseerd in kinderen.

Bij lunch@school is het onze missie om ervoor te zorgen dat elk kind 30% van de dagelijkse energiebehoefte opneemt tijdens de middagpauze. Ingewikkeld is zo'n berekening wel! Daarom doen wij het voor jou zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Niet alleen ben je zeker dat je kind lékker eet tijdens de middagpauze, maar óók - en niet onbelangrijk - gezond!

Zo gaan wij sterk afwisselen tussen de verschillende broodsoorten. Alle soorten passeren de revue. Dat is niet alleen gezond, maar zo leert je kind ook verschillende smaken kennen. Daarnaast gaan we ook dagelijks een andere fruit- of groentesoort aan tafel brengen, om in de dagelijkse behoefte vitamines en mineralen te voorzien. Wij houden daarbij ook rekening met de seizoenen zodat onze (en jouw!) ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft. Win-win-win! Tot slot zijn wij meesters in het maken van evenwichtige combinaties. Fruit bevat over het algemeen iets meer calorieën dan groenten. Dat zullen wij compenseren door een magerder beleg tussen de boterham te leggen, en vice versa!

De gezondheid van jouw kind staat bij ons met stip op nummer één. Bekijk snel de verschillende formaten om te kijken welk pakket het beste bij jouw kind(eren) past!

SMALL  Ideaal voor: jongens tussen de 3 en 5 jaar, meisjes tussen de 3 en 6 jaar

De dagelijkse energiebehoefte van onze kleinste helden ligt tussen de 1200 en 1480 kcal. Het is op deze leeftijd zeer belangrijk dat zij voldoende koolhydraten, vezels, groenten en fruit opnemen. Wij bieden hen daarom 's middags 2 sneden brood aan, waarin we dagelijks variëren. Dit beleggen we met een hartig of zoet beleg. Reken daar nog een stukje fruit of groenten bij. Na deze lunch hebben zij 's middags al de helft van hun dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen opgenomen. '

MEDIUM Ideaal voor: jongens tussen de 5 en 7 jaar, meisjes tussen de 6 en 8 jaar

LARGE  Ideaal voor: jongens tussen de 7 en 12 jaar, meisjes tussen de 8 en 12 jaar